Weddinglook: bloemen in ‘t haar

Beetje cliché voor de trouwdag, maar o-zo fraai: blommen in de lokken. Zo gepiept ook.

Madeliefjes klakkeloos in je haar steken, op De Grote Dag mag het. Maak daar dan ook meteen gebruik van wanneer je naar het altaar schrijdt, en kijk de kunst af van de catwalk. Zo kregen bij de zomerse show van Alexis Mabille de modellen madeliefjes in het haar geprikt. De rozige wangen en idem zoetroze lippen maakten de feilloze trouwlook compleet. Kopiëren maar.   

 

ZO GA JE TE WERK
> Allereerst: een vlekkeloos huidje. Smeer met een drupje foundation en poeder te boel af om glimmen tegen te gaan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Naar de ogen. Smeer een lichte shimmer over je bovenste ooglid en in je ooghoek. Geef daarna je wimpers een goeie oempf met zwarte mascara.

 

> Breng voor rozige wangen een crèmige blush – zoals de Cremeblend Blush van MAC – aan op de appeltjes van je wangen en je jukbeenderen. Let wel: met mate. Je wilt op je trouwdag niet rondlopen met rode indianenstrepen. Nog een beetje lichtroze lipstick op de mond et voilà.

 

> Dan over naar het haar. Maak een zijscheiding en knijp in de punten wat volumemousse. Spritz daarna nog een beetje stylingspray door je coupe. Tijd voor de madeliefjes. Steek de blommen willekeurig in je lokken. Niet teveel, niet te weinig. Zet de bloemetjes vast met kleine schuifspeldjes. Eindig met een goeie wolk haarspray.

 

Smullen: nog meer trouwlooks >