Doen: Kirsten Dunsts weddinglook

Ik wil! Tijdens het Cannes Film Festival liet Kirsten Dunst een verdomd goede coupe zien. Perfect voor de Grote Dag lijkt ons zo.

Dat je bij Kirsten Dunst kunt aankloppen voor een vlekkeloos opgestoken coiffure moge duidelijk zijn. De actrice stapt tijdens menig event met gevlochten, gedraaide en ingewikkeld uitziende do de rode loper op. Zo ook tijdens het afgelopen Cannes Film Festival. Lijkt niet makkelijk, is het wel. Wij geven je vliegensvlug de benodigde know how.

 

STAP VOOR STAP
> Begin met handdoekdroog haar. Spritz wat volumespray door je lokken en föhn het daarna droog. Gebruik tijdens het föhnen een ronde borstel voor meer volume.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Maak vervolgens een losse zijscheiding. Verdeel je haar aan de achterkant in twee delen door een rechte middenscheiding – op je achterhoofd dus – te maken. Spray  daarna een flinke wolk haarspray door je lokken, zodat de up do zometeen goed blijft zitten.

 

> Laat je voorste lokken loshangen en plaats een opvallende (bloemen)haarband – die van Kirsten is van Dolce & Gabbana – op het midden van je hoofd. Verdeel vervolgens de rechter- en linkerkant in drie strengen haar (zes in totaal dus) en draai ze willekeurig rond. Pak een stel haarspeldjes en zet ze op verschillende plekken vast in de buurt van de haarband. Plukjes die losschieten? Des te mooier.

 

Zo gepiept, non? Kirstens make-up creëer je trouwens met beige en zachtroze oogschaduw, zwarte mascara en rozige lippenstift.  

 

Nog meer make-uptips en bruidskapsels voor de Grote Dag >