Weddingcoupe: Nina Dobrevs chignon

Met de handen in ‘t haar over je trouwcoupe? Zoek niet langer. Met een casual chignon à la Nina Dobrev schrijd je opperbest naar het altaar.

Ideaal voor de trouwdag, lijkt ons zo. Want: zowel gepolijst als nonchalant. Actrice Nina Dobrev deed de coupe alvast voor tijdens het Toronto International Film Festival, dus nu zit er nog maar één ding op: kopiëren. Schuifspeldjes in de aanslag!

 

AAN HET WERK
> Spray een verzorgde volumespray door je lokken en föhn je handdoekdroge haar helemaal droog.

 

>  Maak een middenscheiding en knijp wat volumemousse door de haarpunten. Laat de voorste plukken loshangen en zet de rest van je haar vast in een lage paardenstaart.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Toupeer de staart lichtjes met een zachtharige borstel. Haal vervolgens het elastiekje uit je haar en draai je lokken in een losse knot. Zet de gerolde haren vast met schuifspeldjes. Hangen er plukjes los? Des te beter. We gaan immers voor een messy doch chique coupe.

 

> Draai de voorste plukken nu lichtjes en zet ze bij de chignon vast met een schuifspeldje. Spritz een flinke wolk haarlak over je coupe zodat je er de hele dag én avond tegenaan kan.

 

Extra feestelijk: een klein haaraccessoire. En bovendien helemaal on trend. Schuif bijvoorbeeld – net als bij Chanel – een lange schuifspeld met parel in je lokken.  

 

Je kunt je ‘I dos’ natuurlijk ook zeggen met een gevlochten coiffure >