Weddinglook à la Barbara Palvin

Trek Barbara Palvins Golden Globes-look, hups, door naar het altaar.

Niet genomineerd voor een Golden Globe, maar topmodel Barbara Palvin neemt zonder twijfel het gouden beeldje voor mooiste make-uplook mee naar huis. En hoe kan het ook anders, als ambassadeur van L’Oréal Paris. Geen rode loper, maar wel een grootse trouwdag in het verschiet? Zo kan de bruidegom zijn ogen niet meer van jou afhouden…

 
AAN DE SLAG
> Een vlekkeloos begin. Smeer allereerst met een goede, hydraterende (hallo winter!) foundation die perfect matcht met jouw huidskleur. Niet in het bezit van zo’n topper? Laat je dan in de winkel adviseren door make-upexperts.

Advertisement - Continue Reading Below

 
>  De va-va-voom ogen! Barbara Palvins blauwe kijkers werden nog eens extra aangezet met een mix van één nude-kleurige en drie tinten blauwe oogschaduw uit de L’Oréal Color Riche Quad E8 Eternal Blue. Begin met de nude-tint en breng daaroverheen de donkerste kleur blauw aan. Breng onder en lichtjes boven je bewegende ooglid de één-na-lichtste blauwe oogschaduw aan en als laatste gaat de lichtste tint in je ooghoekje. Zet daarna je wimpers goed aan met gitzwarte mascara.

 
> Finishing touch: roze blush en rozige lippen. Voor Barbara werden hiervoor de True Match Blush in 120 Sandalwood Rose en de Color Rouge Caresse in 301 Dating Coral van L'Oréal Paris gebruikt.

 
Ook de wavy lokken van Barbara Palvin kopiëren? Zo krijg je die voor elkaar >