Laat the battle voor de trouwjurk maar beginnen. Lady Gaga zou zich afgelopen weekend verloofd hebben met barman Lüc Carl.

De twee ontmoetten elkaar vier jaar geleden in bar St. Jerome in Manhattan, waar de arme Lüc Carl cocktails shakete, nadat zijn heavy metal-band was gestrand.

GEEN RING?
De excentrieke zangeres produceerde in die tijd allerlei hitnummers voor o.a. Britney Spears en Lüc Carl maakte gelijk zijn move. Helaas voor de knaap was Gaga alleen nog bezig met haar eigen solocarrière en tja, de rest is geschiedenis.

De twee kregen wel een on-and-off relatie, en afgelopen zomer bleek het weer dik aan tussen de twee. Dat het dit keer serieus is, blijkt wel: de 29-jarige Lüc Carl zou dit weekend op z’n knieën zijn gegaan voor de zangeres.

Verliefd, verloofd, getrouwd… Baby’s! >

Beetje jammer: zónder een knoeperd van een verlovingsring. Daar heeft ‘ie momenteel geen geld voor. Lijkt er dus op dat de 24-jarige Gaga voor haar eigen ring moet gaan shoppen.

PS - Een zwangere Kate Hudson is afgelopen maandag verloofd met Muse-zanger Matt Bellamy. Deze zomer verwachten de twee hun eerste spruit. Kate was eerder al getrouwd met Chris Robinson van de band Black Crowes. Met hem kreeg ze zoon Ryder (7).