De maand van hét huwelijk is ingegaan en er komen steeds meer details naar buiten. Smullen dus. Ook lijkt de ontwerper – of beter gezegd: ontwerpster – van Kates trouwjurk nu dan echt verlinkt.


Pssst… Erdem wil ook wel voor Kate in de ontwerppen kruipen >


MCQUEEN VOOR MIDDLETON?
We meldden eerder al dat het er sterk op lijkt dat Sarah Burton van Alexander McQueen in het geheim aan de trouwjurk voor de prinses in spe werkt.

Maar nu ook de gerenommeerde krant The London Times beweert dat het inderdaad Burton is die de grote klus heeft gekregen, is het bijna niet meer te ontkennen. De Britse krant staat er om bekend niet zomaar een gerucht naar buiten te brengen en heeft een goede band met de Engelse royals.

Aan de Britse krant The Telegraph vertellen bronnen bovendien dat Sarah Burton al tijden in Buckingham Palace vertoeft en zij en Kate elk detail samen bespreken. Zo schijnt de jurk een combinatie van Kates eigen ideeën te worden met de high fashion touch van Burton. Wij kunnen nu al niet wachten.


Zien: Sarah Burtons eerste collectie voor Alexander McQueen >


Ook zus Pippa Middleton lijkt haar jurk voor het huwelijk te hebben gekozen. De Britse ontwerpster Alice Temperley schijnt voor Kates oudere zus achter de ontwerptafel te zijn gekropen.


GEEN TROUWRING?
Nog een spannend nieuwtje: Prins William gaat géén trouwring dragen. Blijkbaar is dit not done voor Engelse prinsen – vader Charles draagt zijn trouwring onder z'n zegelring – en krijgt alleen Kate nieuwe bling omgeschoven.

Bovendien hoeven we op 29 april niet te wachten op een gepassioneerde zoen van de twee. You may now kiss your bride gaat namelijk niet gebeuren tijdens dit koninklijke huwelijk. Toch een beetje jammer.


PRINSELIJKE POSTZEGEL
De officiële Mario Testino-verlovingskiekjes van Prins William en Kate komen op een postzegel. De stamps worden op 21 april uitgegeven in Groot-Brittannië, wanneer Queen Elizabeth II haar 85ste verjaardag viert.

Lekker prinselijk kijkvoer: Prins Harry over zijn broer en Kate Middleton: