Ontwerper Michael Kors werd onlangs met longtime boyfriend Lance LePere gespot bij City Clerk’s Office, het gemeentehuis in Manhattan, New York. Vanwaar het serieuze bezoekje? Eerst waren Kors en LePere daar heel geheimzinnig over, maar nu klappen de heren eindelijk uit de kast, uhh, school: ze hebben toestemming gekregen om te trouwen.

EEUWIGE TROUW
Designer en Project Catwalk-jurylid Michael Kors is al sinds 1991 samen met de creatief directeur van zijn label, Lance LePere.

Nu, een decennium later, is het helemaal duidelijk voor Kors: lover LePere is zijn ware liefde en hij wil niets liever dan hem de eeuwige trouw beloven. En gelukkig voor de twee is het in hun woonplaats New York sinds kort – 24 juli 2011 – voor homoseksuelen ein-de-lijk toegestaan de liefde officieel te laten bezegelen met een huwelijk. Hoera!

Ook actrice Carey Mulligan zegt binnenkort ‘I do >

Michael Kors is ontzettend gelukkig met het nieuws. Enthousiast joelt hij tegen WWD: ‘Lance en ik zijn erg blij met de mogelijkheid om na zoveel jaar samenzijn, te kunnen trouwen in onze eigen staat.’ Maar verwacht geen heisa en poespas voor de hubby’s-to-be op hun meest bijzondere dag. ‘We hebben geen plannen voor een enorm feest, we zullen het heel privé houden,’ aldus Kors.

Congrats gentlemen!


PS - More weddingbells! Fenomenaal schoenontwerper Brian Atwood en vriendlief Dr. Jake Deutsch zijn ook verloofd.