Het is alweer bijna een jaar geleden dat Kate Moss en manlief Jamie Hince elkaar op 1 juli 2011 eeuwige trouw beloofden. En aangezien het stel iedere gelegenheid aangrijpt om een dikke partee te geven, moet hun één jarige huwelijk natuurlijk ook flink gevierd worden. En wel op een rock-‘n-roll-achtige manier: het topmodel en de rocker hernieuwen hun trouwgeloften. Wat daar zo rock-‘n-roll aan is? Ze doen dit tijdens het beroemde Britse Isle of Wight Festival in juni.
    
Carey Mulligan en haar Marcus Mumford stapten afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje >
  
JA, IK WIL NOG STEEDS
Op het festival – waar onder andere Lana Del Rey, Pearl Jam en Bruce Springsteen spelen – te midden van snoeiharde muziek, modder en feestende Britten, zullen de twee opnieuw ‘ja’ tegen elkaar zeggen. ‘Een groep vrienden komt naar Isle of Wight om goed dronken de hernieuwde trouwgeloften te vieren,’ weet een insider aan The Sun te vertellen.
   
Rest ons de vraagt: wat trekt ze aan? Zal ze wederom in een John Galliano-robe het jawoord geven? Of gaat ze voor een comfortabel, maar jaloersmakend stijlvolle festivaloutfit? De tijd zal het leren…
  
Brangelina gaat trouwen! >