ADELE NIET VERLOOFD
In februari startte de geruchtenstroom: tijdens de Brit Awards 2012 werd Adele gespot met mega-bling om haar ringvinger. Was vriendje Simon Konecki op z’n knieën gegaan? Helaas pindakaas. Via haar Twitter liet Adele gisteren – op haar verjaardag – weten niet te zijn verloofd.

'Had a lovely birthday, thanks for all the messages. I got a blossom tree! I didn't get a cake from Rih Rih & I'm not engaged, blah blah x.' De zangeres maakt rigoureus schoon schip het de geruchten dat ze een verjaardagstaart van Rihanna zou hebben gekregen en dat ze dus verloofd zou zijn met Konecki.

BETH GAAT TROUWEN
Wedding bells voor Beth Ditto! De frontvrouw van de Amerikaanse band Gossip stapt volgend jaar in het huwelijksbootje met haar vriendin Kristen Ogata. De twee kennen elkaar al jaren, maar kregen pas begin 2010 een relatie en inmiddels is het stel dus verloofd, aldus Ditto – die momenteel in Londen haar nieuwe album promoot.

Haar verlovingsring heeft de vorm van een bloem, met in het midden een diamant. In stijl: haar partner (én assistante) Ogata is namelijk van oorsprong Hawaiiaanse. En ook de bruiloft zal in juni 2013 op Hawaii plaatsvinden. In wat voor outfits of jurken de twee elkaar het ja-woord zullen geven, is (nog) niet bekend. Voor Ditto misschien iets van de hand van Jean Paul Gaultier?

Zelf trouwplannen? We serveren de mooiste Bridal-collecties voor 2013 >

RUSSELL HEEFT SPIJT
Hoewel Katy Perry alweer vrolijk aan het daten is geslagen, heeft Russell Brand naar verluidt spijt van de scheiding. In een ellelange, emotionele e-mail aan zijn ex laat Russell weten dat hij hun huwelijk (van slechts 14 maanden!) te snel heeft opgegeven en de scheiding 'the biggest mistake' van zijn leven was, weet Dailymail te melden.

Bronnen melden zelfs dat de Brit groen van jaloezie ziet, sinds hij de snapshots van Katy Perry, al zoenend met Robert Ackroyd van de band Florence the Machine op Coachella, onder ogen kreeg. Auch. Brand vroeg namelijk zelf de scheiding aan in december 2011…

Alexa Chung doet het met de ex van Agyness Deyn >