Weddingplanner inhuren? Nee, nee. Kruip gewoon achter de computer en surf naar Net-a-Porter.com. De hebberigmakende webshop heeft nu namelijk een heuse Wedding Shop geopend. En daar is veul moois te scoren.

 
CHECK, CHECK, DUBBEL CHECK
First things first. De trouwjurk. Alexander McQueen, Marchesa, Lanvin, Valentino… och, we dwalen af. Je begrijpt, genoeg fraais om uit te kiezen. Dan de accessoires. Omdat het knap lastig kan zijn om online te zien hoe een sluier, schoenen en jurk bij elkaar staan heeft Net-a-Porter een handig foefje bedacht: The Outfit Creator. Shop de drie items bij elkaar, hussel ze samen et voilà; je ziet in ’n flits of het bij elkaar matcht. Voor wie in de laatste trends naar het altaar wil schrijden zet de designerwebshop ook de allerlaatste trouwtrends voor je op een rij. Van honeymoon-kledij tot trouwringen.

 
Shoptip: fabuleuze trouw-items van Etsy >

 
DE GASTEN
Uitnodiging in de bus gehad en géén idee wat je moet dragen naar de trouwerij? Ook dan geeft Net-a-Porter.com je een steuntje in de rug. Alle taartjurken in knalkleuren opzij, op dit huwelijk steel jij de show – of, nou ja, bijna dan – in een (bridesmade)robe die alle nekken doet verdraaien. Hallo Diane von Furstenberg. Of Matthew Williams. Of Phillip Lim. Zucht…

 
Kortom: shop-ze via de nieuwe Wedding Shop van Net-a-Porter.com.