Niet lang geleden hebben we de leukste beachclubs van Nederland voor je gezocht en gevonden. En hé, laat je nou bij deze pareltjes aan zee ook kunnen trouwen... Van Balinees relaxed tot niveautje Saint-Tropez-chic, gewoon, op het eigen Hollandse strand.

TOP 5 TROUWEN AAN HET STRAND:

Mango's, Zandvoort

Havana-chic ontmoet strandjutter. Mango's is zo'n ongedwongen, uit de hand gelopen vissershut, gebouwd van ogenschijnlijk gevonden materialen, die samen een wel heel geslaagd geheel vormen. 

Mangosbeachbar.nl

Doen, Scheveningen

Haagse chic op haar best. Het doet niet onder voor de exclusieve clubs in Saint Tropez en Saint Barths, maar het heeft gelukkig ook een relaxte, nuchtere Hollandse sfeer. Ja, wij willen wel hoor.

StrandclubDoen.nl

Timboektoe, Wijk aan Zee

Laat de skyline van de hoogovens en windmolens je vooral niet afschrikken, daar merk je helemaal niets meer van zodra je in je Monique Lhuillier op blote voeten het strand op stapt, het tropische gevoel van Timboektoe je omarmt en jullie samen de zon in de zee zien onder gaan...

Timboektoe.org

Witsand, Noordwijk

Een chiquere club aan de Noord Boulevard van Noordwijk, vlakbij de vuurtoren, met ook voor detail en vooral: een heerlijk relaxte sfeer.

StrandclubWitsand.nl

Elements Beach, 's-Gravenzande

Hier stap je een decor binnen met een ratjetoe van Balinese bedden, boomstronken, Oosterse parasolletjes en Perzisische tapijten, en o, wat vormt dat een mooi geheel.

ElementsBeach.com

En dan de trouwjurk! Dit zijn dé bruidscollecties voor 2013 >

Ps. Missen we een briljante strandtent die niet in dit lijstje had mogen ontbreken? Mail 'em naar info@elle.nl.