De 40-jarige dochter van Mick Jagger trouwde op het idyllische platteland van Groot-Brittannië. Onder het toeziend oog van o.a. vriendin Kate Moss, zusjes Lizzie en Georgia May Jagger, moeders Bianca, Jerry Hall én Christian Louboutin.

...MOOI IN DE SLUIER
Rest natuurlijk de prangende kwestie wat de bruid droeg op haar Grote Dag? Naar verluidt een eigen creatie (zeer Margherita Missoni-esque) in het lang, met elegante dunne bandjes, een diep rond decolleté, afgemaakt met glimmende blikvangers, een sluier én blommen in het haar. Ja, en een prachtig gebronzeerd voorkomen met nonchalante doch perfecte lokken. Of de bruid ook loubou’s droeg – iets wat niet ondenkbaar is gezien de grootmeesters aanwezigheid – is niet duidelijk.

Leuk: Lila Grace – aspirerend model én dochter van Kate Moss – was flower girl en de rol van bruidsmeisje was weggelegd voor Jade’s dochters Assis en Amba uit haar eerdere relatie met Piers Jackson. En last but not least verzorgde vaderlief natúúrlijk nog een fiks optreden tijdens de receptie – in zijn stripy paarse pak.

Mmmm ja, doe mij nog wat trouwjurken >