De actrice is al enige jaren één van de beroemde boegbeelden van het modehuis, dus ’t is een inkoppertje lijkt ons zo. Een jurk uit John Galliano’s Dior-tijd zal het echter niet geweest zijn, nadat de Joodse Natalie Portman zich zeer kritisch uitliet over de dronken, anti-semitische uitspraken van de ontwerper. ‘As an individual who is proud to be Jewish, I will not be associated with Mr. Galliano in any way,’ zo liet ze toentertijd weten.

 
FIFTIES TROUWJURK MET WIJDE ROK
Tussen Diors kersverse creatief directeur, Raf Simons, en Natalie is het echter koek en ei. En als we Graziadaily.co.uk mogen geloven had Natalies trouwjurk een fifties-achtig silhouet, met ingesnoerde taille, wat Raf Simons zeker niet vreemd is.

 
Spiek hier naar de allereerste couturecollectie van Raf Simons voor Christian Dior >

 
De Britse website laat weten: ‘We kunnen bevestigen dat (de trouwjurk, red.) zo prachtig vrouwelijk is als we zouden verwachten van de ster. […] Een klassieke witte jurk in fifties stijl, met wijde rok, gesmoord in de taille en in een midi-lengte. Jep, geen vloerlange jurken voor onze Nat. De mouwen zijn lang en doorzichtig en het is een ontwerp zonder poespas. Wat betreft de sluier, een laag chiffon zweefde tot aan haar onderrug en een bloemenhaarband zat over haar losse, bruine lokken. De look werd afgemaakt met een klassiek paar nude ballerina's.’

 
Drew Barrymore en hubby Will Kopelman zeiden onlangs ook hun ‘I do’s >

En ja, volgens de gelukkigen bij de Britse Grazia die naar de übergeheime kiekjes mochten spieken, zag het er fantastisch uit. Een Dior-ontwerp of niet, wij zien nu al groen van jaloezie.

BIG SUR
De Oscarwinnende actrice trouwde afgelopen zaterdag met Black Swan-choreograaf Benjamin Millepied in de buurt van Big Sur in Californië. De traditionele Joodse ceremonie werd gehouden in een privé-woning en er waren zestig gasten aanwezig, waaronder acteur Macaulay Culkin (ex van Natalies goede vriendin en Black Swan-tegenspeelster Mila Kunis) en Ivanka Trump.