Een kleine vier maanden geleden was er plots groot wedding news: Brad was op één knie gegaan voor zijn Angelina. Sindsdien gonst het uiteraard van de geruchten rondom de bruiloft van het jaar. Zo zou het gloednieuwe Londense optrekje dat Brangelina aanschafte voor een kleine 12,3 miljoen euro dienst doen als trouwlocatie. Maar sinds vandaag gaat er nieuw interessant gerucht. Eentje in de categorie hardnekkig. Dé bruiloft zou namelijk dit weekend al plaatsvinden. En wel met een zeer intieme ceremonie op hun Franse landgoed Château Miraval.

            
FRANSE LANDGOEDEREN EN BOEDDHISTISCHE MONNIKEN
Op de planning op het Franse landgoed staat eigenlijk een groot feest ter ere van het 50-jarige huwelijk van Brads vader en moeder. Maar dat zou slechts een dekmantel zijn, zo laat MrPaparazzi.com weten. Een dekmantel voor hun eigen huwelijksceremonie dus. Na die ceremonie zou het acteurskoppel naar India vertrekken. Daar beloven ze elkaar dan ten overstaan van boeddhistische monniken nogmaals eeuwige trouw, zo weet het Franse televisiestation France 3 weer te vertellen. Volgt u het nog?

     
De bevestigde ins & outs rondom Brangelina’s bruiloft

      
Wat er precies waar is van deze geruchten moeten we nog maar afwachten. Tot die tijd blijven wij fantaseren over dé jurk. Wordt het een Armani Privé? Een Alexander McQueen? Een Vera Wang, misschien? Of toch Atelier Versace?

    
Hier in elk geval wat suggesties van onze kant voor de jurk van Jolie én haar fameuze been