Volgens de roddelpers was het vorige week zo klaar als een klontje: Brad Pitt en Angelina zouden elkaar in het weekend van 11 en 12 augustus het jawoord geven. Als dekmantel werd er een feest gepland voor het 50-jarige huwelijk van Brads ouders op het Franse landgoed van het celebkoppel, wat in werkelijkheid dus dé wedding zou zijn. 

D-DAY

Niets bleek echter minder waar, want Angelina en Brad zijn nog steeds geen echtelieden. Maarrrr de roddelpers heeft zich alweer laten verleiden tot speculatie over een nieuwe datum. Aanstaande zaterdag wordt dan toch écht D-Day. Volgens de burgemeester van een naburig dorp dan (lekker betrouwbare burgervader, maar goed). Hij verklaarde aan Sunday Express dat het sowieso al niet logisch was dat Brangelina elkaar afgelopen zaterdag de trouwring om de vinger zou schuiven. Hij was namelijk niet op de hoogte gesteld van het aanstaande burgerlijk huwelijk. Kijk aan!

Waarom de speculaties dan nu onverminderd doorgaan? Brads ouders hebben samen met Angelina’s persoonlijke juwelier Robert Procop de oversteek naar verluidt al gemaakt. Ook werden er de afgelopen dagen de nodige champagnes en lekkernijen bezorgd bij de Zuid-Franse stulp. Op naam van Bill en Jane. Je kent ze wel, dat gezellige Franse stel. Ook zou Brad ter plaatse gespot zijn om de voorbereidingen in goede banen te leiden. Afijn, wij wachten rustig af.
 

Wie ook ein-de-lijk een huwelijksbootje aan de kim ziet verschijnen is Brads lieftallige ex Jennifer Aniston. Liefje Justin Theroux ging op één knie >