Een insider vertelt aan de DailyMail.co.uk: Ze zijn inderdaad getrouwd en ik was erbij. Het was een geweldige gelegenheid. Adele was klassiek gekleed en Simon zag er enorm chic uit en was in z'n nopjes.' Nu is het nog wachten op de officiële bevestiging vanuit kamp Adele. We houden het uiteraard voor je in de smiezen. 

Update van donderdag 30 augustus, 10.02 uur:

Het lijkt erop dat Adele in het geniep in het huwelijksbootje is gestapt met haar lief Simon Konecki. De zangeres werd op de foto gezet met een wel heel verdachte ring om de vinger. Het weekblad Life&Style zette een glowing Adele op de cover mét een knots van een gouden ring. En dat zou zomaar eens een heuse trouwring kunnen zijn. Al is tot op heden het huwelijk niet door een officiële bron bevestigd. Volgens insiders zou het wel totaal in haar straatje passen om nog vóór de komst van haar mini-me als mevrouw Konecki door het leven te gaan.

BUN IN THE OVEN  
De zangeres wist eerder al de hele wereld om de tuin te leiden met haar zwangerschap. In juni pas liet de Britse op haar blog weten een kindje te verwachten, terwijl er gefluisterd wordt dat ze half september al uitgerekend is. Afijn, het zou ons dan ook niets verbazen als de volslanke ster ook gewoon buiten de om haar geloftes heeft uitgewisseld. Keep you posted!

De zwangerschap brengt Adele nogal wat inspiratie voor een nieuw album >