Update: Blakes trouwjurk van Marchesa

Leek het er eerst nog op dat Blake Lively zich in een Chanel-trouwrobe had gehesen, wordt nu bekend dat het om een exemplaar van Marchesa ging.

FOUTJE BEDANKT

Niet Karl Lagerfeld dus, die samen met Blake rond de tafel is gaan zitten, maar de creatieve breinen, Georgina Chapman en Keren Craig – die achter het Marchesa-label zitten. Volgens People Magazine – aan wie ook het nieuws van het geheime huwelijk tussen de twee was verklapt – ging het om een one-of-a-kind couture trouwjurk van overwegend chiffon met een handgedrapeerd zijden tule lijfje, versierd met kristallen en roségouden applicaties. Aan de voeten zaten – uiteraard – hakken van Christian Louboutin.

Advertisement - Continue Reading Below

 

RYAN IN BURBERRY

Ryan Reynolds droeg op zijn beurt ook géén pak van Hugo Boss, maar één van Burberry. Ontwerper Christopher Bailey schijnt namelijk een goede vriend van Ryan te zijn en fabriceerde voor zijn Grote Dag een uniek Burberry-kostuum met speciale leren bretels. De bruidsjongens waren ook gehuld in Burberry.

 

MARTHA STEWART?

Wat er nog meer is uitgelekt? Nou, dat de bakgrage Blake (cupcakes zijn haar specialiteit) het team van Martha Stewart – Martha Stewart Weddings – had ingehuurd voor het huwelijk. Samen met weddingplanner Tara Guérard zorgden ze voor een ‘intimate, personalized party’. In het tijdschrift van Martha Stewart Weddings – ja, dat bestaat dus óók – beloven ze in het decembernummer meer inside details te verklappen over het Hollywood-huwelijk. Wel weten we nu dat het ‘carnival themed’ was. Och. ‘From the heartfelt ceremony to the fun-filled carnival hour and elegant reception, it was a truly enchanting celebration,’ aldus het tijdschrift.

 

Peaches Geldof is 't afgelopen weekend ook in het huwelijksbootje gestapt >