In het najaar van 2012  zag de samenwerking van de twee Duitse modelabels het levenslicht. En dat ging blijkbaar goed. Daarom wordt de colab uitgebreid met een tweede collectie. Waar de eerste reeks kledingstukken was geïnspireerd op flora en fauna, is deze keer de Griekse godin van de liefde en schoonheid Aphrodite de inspiratiebron voor de collectie.

BRUIDSWAAR
Ook nieuw is dat deze keer de collectie niet alleen om ready-to-wear kledij draait, maar er ook twee heuse bruidsjurken aan toe zijn gevoegd. Zo is er een witte strapless jurk met een kanten lijfje en zijden onderkant  en een witte geheel zijden jurk met een strik in de taille. De rest van de twintigdelige collectie van Zalando en Kaviar Gauche bestaat uit kleding voor de betere feesten en partijen. De collectie bestaat dan ook uit feestelijke jurken, broeken, bloezen, tops, een blazer, gehakte sandalen en accessoires.

Benieuwd naar de collectie? Vanaf maart ligt ‘ie in de virtuele rekken bij zalando.nl. De prijzen variëren van € 100 voor een bloes tot € 700 voor een trouwjurk. 

Vanaf nu te koop in Nederland: de spierwitte trouwrobes van Delphine Manivet >