Wel, niet, wel, niet – Katy Perry en John Mayers relatie is er één van vele ups en downs. Maar nu lijkt het koppel wel in een heel grote ‘up’ te zitten. Er wordt zelfs over een volgende stap nagedacht. Een anonieme bron vertelde E!: ‘Ze zijn zó close dat ik niet verbaasd zou zijn als ze zeer binnenkort zouden verloven.’
          
Dat Katy ontzettend verliefd is op John, daar is geen twijfel over mogelijk. ‘Ik ben al jáááren fan van John Mayer, al lang voor we voor het eerst gekust hadden. Ik vind hem zo ontzettend getalenteerd en muzikaal begaafd. In mijn ogen is hij een geniale liedjesschrijver,’ mijmerde ze tegen E! tijdens de MTV Video Music Awards. Het moge duidelijk zijn: Katy zit op een enorme roze John Mayer-wolk.

    
Weddingupdate: Lauren verloofd, Pharrell getrouwd >
     

VAN EEN BRUILOFT KOMT EEN BRUILOFT

John daarentegen, laat zich niet zo makkelijk vangen. Al is de beste man voor zijn doen inderdaad wel erg serieus met de zangeres. Naast dat hij samen met Katy het nummer Who You Love opnam voor zijn nieuwste album Paradise Valley, wordt het duo de laatste tijd ontzettend vaak samen gespot. Eerder deze maand waren ze in Disneyland, het afgelopen weekend brachten de twee samen in New York door en laatst zijn ze samen swingend gespot op de bruiloft van Mayers broer. Zouden ze daar trouwkriebels opgelopen hebben?   

Niks is zeker als het om Katy Perry en John Mayer gaat, maar je kent de uitspraak ‘Waar rook is, is vuur’.

   
Download ELLE's weddingapp en win je droomjurk! >