Twee van Hollywoods heetsten samen op één bruiloft, zou het echt? Als we George Clooney's tante Starla mogen geloven zit dat er dik in. 'Ik denk dat hij Brad Pitt als getuige kiest. Ze zijn goede vrienden, dus ik denk dat hij hem kiest', vertelde ze Daily Mail na een heuse Clooney familiereünie. De twee hebben natuurlijk de nodige samenwerkingen op hun naam staan, maar zijn ze dan echt zo dik?

BROMANCE
Vanaf hun eerste ontmoeting op de set van Ocean's Eleven was het meteen raak en zijn Brad en George ook privé best buds. Toch is het geen vriendschap zoals de meeste mensen denken, 'we're good friends, but it's different from what people think—meaning we don't spend a lot of time together,' meldde George jaren geleden aan de Hollywood Reporter. 'He has been to my home in Como; we motorcycle together. But until recently, I hadn't seen Brad in a year,' aldus de Hollywoodster.

TOSCAANSE BRUILOFT
Vorige maand waren we er nog bijna zeker van dat de bruiloft in het Engelse Highclere Castle plaats zou vinden, maar Starla beweert dat het Italië wordt. De ouders van George zouden namelijk een tripje Italië gepland hebben om hun zoon te helpen met de voorbereidingen. Helemaal niet zo'n gekke gedachte, gezien George's prachtige villa aan het Comomeer. Daar zouden de feestelijkheden echter niet plaats gaan vinden, dus wie weet wordt het een Toscaanse bruiloft? George en zijn verloofde Amal geven elkaar in september het jawoord, dus we zullen nog even af moeten wachten of tante Starla gelijk krijgt.

Nose, Ear, Mouth, Hairstyle, Facial expression, Tooth, Interaction, Blond, Eyelash, Thumb,