Afgelopen vrijdag was daar plots het nieuws: Olivia Palermo zou in het geniep zijn getrouwd met haar lief Johannes Huebl. Ze zouden volgens The New York Post voor een groots festijn willen gaan, maar door 'visumproblemen van Johannes' zou er even vaart achter gezet moeten worden. Beetje vreemd: Olivia werd dit weekend sans trouwring gespot. Hmm...

Nu weten we dan eindelijk hoe het zit, want zojuist heeft Johannes op Instagram laten weten dat ze afgelopen zaterdag getrouwd zijn tijdens een 'civil wedding' in Bedford, New York. Slechts twee vrienden en de familie was erbij. Voor de oplettende lezer; Johannes schreef wel bij de foto van hem en Olivia als newlyweds de woorden 'part 1', waaruit we kunnen opmaken dat dat grootse huwelijk er wellicht nog wel gaat komen?

Olivia zag er desalniettemin uit om door een ringetje te halen, in een crisp wit shirt en lange rok van Carolina Herrera met kant. Daaronder droeg ze als haar 'something blue' kobaltblauwe pumps van Manolo Blahnik. Gefeliciteerd!

Al gehoord? Deze Friends-actrice is verloofd! >