Beyoncés jongere zusje Solange zou aanstaande zondag volgens insiders in het huwelijksbootje stappen met lief Alan Ferguson. Beiden hebben hun verloving nog niet eens bevestigd - maar dat nieuws lag natuurlijk toch al op straat -, dus ook de trouwerij van de 51-jarige videoproducer en 28-jarige zangeres zal wel in het opperste geheim plaatsvinden.

Bronnen weten al wel te vertellen dat het huwelijk zondag plaatsvindt vlakbij het huis van het gelukkige stel in New Orleans - hopelijk is er geen lift in de buurt (zeiden we dat hardop?) -, waar ze samen wonen met Solange's 10-jarige zoon Julez, die de zangeres kreeg tijdens haar eerdere huwelijk met Daniel Smith. Ook weten de flapuits te vertellen dat het stel vrijdag hun huwelijksweekend inluidt met een grootse filmavond.

Solange Knowles en Alan Ferguson daten nu zo'n vijf jaar met elkaar. De regisseur stond eerder aan het roer van videoclips van oa Beyoncé, Jay Z en Tiësto.

PS - Geri Halliwell gaat ook trouwen! Formule 1-teambaas Christian Horner ging op één knie voor de voormalige Spice Girl. Gefeliciteerd!

Gaan Ryan Gosling en Eva Mendes trouwen?! >