Als Amsterdam je stad is: Macy’s in het voormalige Haarlemmermeerstation in Zuid. En wel om deze redenen:

> Ten eerste is het karakteristieke pand een plaatje, van binnen en van buiten. Geen opgepoetste bedoeling maar authentiek en cool doch chic en naar trouwstandaarden van de voltallige familie, oma incluis.

> De locatie is reuze handig - voor met de fiets, trams stoppen voor de deur en parkeren kan op het privé-terrein naast de deur.

> Nog zo'n bonuspunt: Het Terras! Een binnenplaats binnen de muren van het station waardoor je buiten kunt feesten terwijl je toch privé zit. Het terras is gedeeltelijk overdekt, wel zo handig in het geval van een (tijdelijke) regenbui.

> Er is een kleinere zaal voor 175 personen en voor wie echt los wil en kan biedt de grote zaal plaats aan 300 personen. Kleiner? Kan ook: de Macy-mensen zijn een kei in het onopvallend afzetten van hun ruimtes waardoor er mooie, intieme zaaltjes ontstaan. Alles tegelijk huren kan ook: in dat geval kun je maarliefst 500 uitnodigingen versturen (of ook een idee: een mini-indoor-festival in de winter. We roepen maar wat. Het zou er in elk geval perfect kunnen).

> Voor de nostalgie-sie onder ons: je kunt je met een museumtram laten afzetten op het Macy’s-perron. Hoe een leuke entree is dat!

Kijk voor meer info op de site of facebookpagina.

De eerste trouwerij met Minions-thema heeft dus plaatsgevonden >

Dit is wat je horoscoop zegt over je trouwdag >