Toen Blake Lively en Ryan Reynolds in 2012 in het huwelijksbootje stapten gebeurde dat in het opperste geheim. En neen, 3 jaren later hebben we nog steeds geen glimp opgevangen van De Grote Dag. Tot nu!

Martha's Wedding magazine (Blake huurde voor haar huwelijk Martha's Stewarts weddingbedrijf in) plaatste gisteren, om de 28ste verjaardag van de actrice te vieren, een paar kiekjes van de sprookjesachtige trouwdag in Charleston online. Van wat ze aten (die cakejes!) tot, jawel DE JURK VAN BLAKE. Het is een kleine glimp (en misschien en je 'm weleens eerder gezien, want hij dook al eens op het web op), maar we weten door het bijschrift ook eindelijk iets meer over de bovenkant van de prachtige Marchesa-trouwjurk:

'Blake's cloudlike silk tulle gown featured a fitted bodice, illusion crystal beading on the shoulders, and rose-gold embroidery. Jeweler Lorraine Schwartz forged Ryan and Blake's wedding bands.'

Finger, Skin, Joint, Wrist, Tan, Beige, Nail, Vein, Gesture, Flesh,

Ook prachtige: de uitnodigingen voor hun huwelijk die de twee stuurden. Maar we hadden van Blake ook niets anders verwacht dan een zeer Pinterest-waardige trouwerij. Kijk en zwijmel:

Cheek, Hairstyle, Chin, Eyebrow, Style, Black hair, Rectangle, Painting, Illustration, Drawing,
Petal, Flower, Bouquet, Cut flowers, Pink, Garden roses, Rose family, Flowering plant, Peach, Flower Arranging,
Interior design, Sweetness, Peach, Interior design, Serveware, Flower Arranging, Window treatment, Wedding ceremony supply, Porcelain, Bridal shower,

Bekijk hier alle foto's van de trouwdag van Blake Lively en Ryan Reynolds.