HET IS OKÉ OM ALS BRUID SELFIES TE MAKEN
Reem Acra maakt korte metten met social media-verboden op bruiloften. Want als de bruid in kwestie al selfie-end naar het altaar danst, wie houd je dan nog tegen. Een fijn muzakje erbij mocht ook niet ontbreken. Zó geweest, die wedding march.

instagramView full post on Instagram

 
2. DE BILLENSLUIER IS HET NIEUWE WIT
Het klinkt niet zo fris, een billensluier. Maar één blik op onderstaande foto’s en je weet dat je er een wil. Nee, moet. Ontwerpster Claire Pettibone schetste er haast aan iedere look die ze afgelopen weekend over de catwalk van de New Yorkse Bridal Week stuurde wel een. En je moet toegeven: dit is prachtig.

3. JE KUNT NOOIT GENOEG BLOEMEN IN JE HAAR HEBBEN
Het kan iets met de tequila te maken hebben die de designer vooraf aan de show aan zijn gasten schonk, maar hoogstwaarschijnlijk had het feit dat Naeem Khan voor deze show Frida Kahlo als muze zag er ook iets mee van doen. Hoe het ook zij; in deze toonaangevende show van Bridal Week gingen de modellen met een ongekend aantal blommen op het hoofd over het plankier.

4. JE MAG BEST EEN BAD HAIR DAY OP JE TROUWDAG HEBBEN
Waarvan akte in de nieuwste sneak peek in de vorm van lookbookbeelden van Vera Wangs Fall 2016-collectie, geïnspireerd op Spaanse ‘allure’. Geef het een naam en je komt ermee weg.