Want Bloomfeld heeft immer een bijzondere collectie bruidsjurken van de beste en beroemdste ontwerpers ter wereld – in de bruidswinkel in Amsterdam hebben zij bijvoorbeeld het alleenrecht in de Benelux voor trouwjurken van oa Claire Pettibone, Jenny Packham, Monique Lhuillier, Reem Acra, Temperley London, Vera Wang en Zuhair Murad. Niet voor niets weten ook bekende Nederlanders (de trouwjurk van Nicolette van Dam onlangs nog gezien?) direct nadat ze een verlovingsring kregen omgeschoven de weg naar Bloomfeld te vinden.

Over die weg gesproken… Bloomfeld heeft meer nieuws: op 1 november verhuist de winkel van de Haarlemmerdijk naar een heuse Bloomfeld Mansion net buiten Amsterdam, die gemakkelijker bereikbaar is en waar van parkeerproblematiek geen sprake is – maar die bovenal allemachtig prachtig is, zoals je hieronder kunt zien.

Terug naar die Sample Sale. Team Bloomfeld verklapte ons zojuist dat het weer een enorme happening zal worden met honderden jurken van beroemde designers die weg gaan tegen Hele Grote kortingen. Om hysterische taferelen te voorkomen worden geïnteresseerden gevraagd zich vooraf aan te melden via info@bloomfeld.nl of via het contactformulier op de Bloomfeld-website.

Even een resume:

WAT: Bloomfeld Sample Sale
WANNEER: 7 en 8 november 2015
WAAR: de nieuwe Bloomfeld Mansion, Middenweg 186, Middenbeemster
MEER INFO: www.bloomfeld.nl
AANMELDEN: info@bloomfeld.nl

Photograph, Dress, Sitting, Bridal accessory, Gown, Bridal clothing, Wedding dress, Embellishment, Bridal party dress, Veil,
Window, Land lot, House, Villa, Rural area, Manor house, Garden, Mansion, Stairs, Lawn,

Foto's: Bloomfeld.nl

De billensluier? Selfie-ende bruiden? 4 dingen die we geleerd hebben van Bridal Week Fall 2016 >