Het ging zo: Miranda Kerr en haar vriendje, Snapchat biljonair Evan Spiegel, gingen samen op de foto. Zo gaat dat wel vaker met verliefde koppels en een feestje en het was immers een heuze Grammy after-party. Alles pais en vree totdat een slimme kijker opmerkte dat er toch iets bijzonders gaande was op het plaatje. Kijk zelf maar.

Smile, Event, Dress shirt, Facial expression, Formal wear, Party, Tie, Bag, Friendship, Laugh,

Zie je iets? Keek nog eens… Ja, die vinger ja. Jaha, die ring. En zeker de manier waarop Kerr haar hand zorgvuldig op zijn hand legt. Want modellen en onopzettelijke poses: niettes. Wat is Miranda hier dus aan het verkopen? Een vrij smaakvolle gouden band met ingezette diamantjes. Juistem.

Face, Smile, Fun, Dress shirt, Facial expression, Formal wear, Friendship, Laugh, Conversation, Tooth,

DES MIRANDA'S
Het is nogal des Miranda’s om in het geheim trouwplannen te beramen. In 2010 trouwde ze stiekem met Orlando Bloom, nu de vader van haar zoontje. Daarnaast, het was onlangs Valentijn en geen perfectere dag om je supermodellenvriendin tot bruidje te dopen. Dus… zou het?

Wij denken van yesss. En joe, mogen we je nog even attenderen op de treffende gelijkenis tussen Orlando Bloom en Evan Spiegel? Miranda heeft in ieder geval een type. (Op links Orlando, op rechts Evan.)

Clothing, Hair, Face, Coat, Shirt, Outerwear, Dress shirt, Collar, Suit, Blazer,

Op Miranda’s Instagram was vijf uur geleden verder niets aan de hand. Nou ja, behalve dat ondefinieerbare zwarte ring-ding dan.

instagramView full post on Instagram

> En dit is de reden waarom mensen zich druk maken om het gezicht van Tom Cruise.