Soms lopen dingen zo perfect, dat je het zelf niet had kunnen verzinnen. Zo wil het namelijk dat Troian Bellisario aka Pretty Little Liars' Spencer Hastings gaat trouwen met Patrick J. Adams aka Suits' Mike Ross. Hoezo het meest perfecte tv-koppel ooit?

De twee zijn al een paar jaar verloofd en nu gaat het ein-de-lijk gebeuren: De Bruiloft. Troian en Patrick hebben allebei een break van de opnames van hun populaire serie, dus is het de perfecte tijd voor zo'n prachtige herfsttrouwerij. Máár! Niet voordat er uiteraard een jaloersmakend leuke vrijgezellenfuif wordt gevierd.

Troian werd afgelopen weekend meegenomen door haar beste vriendinnen én PLL's Ashley Benson en Shay Mitchell naar Griekenland - zie je, het is echt de nieuwste must-go vakantie-spot van de celebs -, waar nu vrachtladingen mooie foto's en Snapchats van opduiken.

Onder de hashtag #bellisariogetsbooted post de groep talloze kiekjes, waardoor wij heerlijk kunnen meegenieten van het feestgedruis:

instagramView full post on Instagram

\

Als de foto's van het vrijgezellenfeest - bloemkroontjes! - er al zo uit zien , belooft dat héul veel moois voor de trouwerij. Kannie wachten.

PS - Patrick J. Adams is as we speak op zijn vrijgezellenfeest, en dat ziet er zo uit #boyswillbeboys: