Het was het tv-huwelijk van het jaar. Pretty Little Liars' Troian Bellisario en Suits' Patrick J. Adams stapten afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje. En het was een waar sprookje:

instagramView full post on Instagram

Onder de gasten waren bijna alle Pretty Little Liars-tegenspelers van Troian, behalve Shay Mitchell, die voor werk op pad was:

Patrick J. Adams had ook flink wat bekende vrienden opgetrommeld, waaronder Chris Pine en Zachary Quinto, maar de grote afwezige was toch wel zijn Suits-tegenspeelster en on screen-liefde Meghan Markle.

Waar was Meghan?

De twee kunnen het ook in 't echte leven goed met elkaar vinden, maar de actrice liet haar neus niet zien bij de trouwerij. Nu is de reden achter haar afwezigheid onthuld, en we kunnen ons er iets bij voorstellen. Volgens insiders wilde Meghan Markle de grote dag van haar tegenspeler niet overschaduwen en er geen mediacircus van maken. Ze staat door haar relatie met Prins Harry immers (ongewild) nu constant in de spotlights. Een bron vertelt:

'Meghan spoke to Patrick about the wedding and they both kind of agreed that maybe her coming would attract too much of the wrong kind of attention. They both thought it sucked.'

Leg, Shelf, Trousers, Furniture, Sitting, Suit, Coat, Couch, Shelving, Suit trousers, pinterest
Suits

#Fortday2016

Intussen druppelen er steeds meer foto's en video's binnen van de trouwerij van Patrick J. Adams en Troian Bellisario, en serieus, veel perfecter dan dit wordt het niet. Onder de hashtag #fortday2016 - Troian en Patrick bouwden op hun eerste date een fort van kussens in Patrick appartement, vandaar - postten de gasten en de newlyweds er flink op los op Instagram. Kijk en zie groen van jaloezie (en ja mensen, Harvey Specter was er ook):

DEZE TWEE:

Perfectie.