Liam Payne is nog maar net vader geworden van zoon Bear Grey Payne, maar onthult nu - per ongeluk - nog meer groot nieuws. Hij en Cheryl lijken GETROUWD te zijn.

De zanger promoot zijn nieuwe single momenteel in Amerika en tijdens de SiriusXM's Morning Mash Up, deelde de voormalige One Directioner zijn voorliefde voor In-N-Out burgers. Hij raakte echter zo enthousiast, dat hij zich versprak en naar Cheryl verwees als 'my wife'.

Oeps. Kijk maar:

youtubeView full post on Youtube

De slip of the tongue zorgt momenteel voor aardig wat trending topics op social media, maar zowel Liam als Cheryl heeft nog niets bevestigd. Het kan natuurlijk ook zijn dat Liam de moeder van zijn kind gewoon ziet als 'zijn vrouw' en dat er nog helemaal geen I do's zijn uitgewisseld. Het blijft dus nog even afwachten.

Cheryl was eerder getrouwd met voetballer Ashley Cole (van 2006 tot 2010) en stapte in 2014 met zakenman Jean-Bernard Fernandez-Versini in het huwelijksbootje. Aan dat huwelijk kwam al na 18 maanden een einde. Dit zou het eerste huwelijk zijn voor de 23-jarige Liam Payne.