Sinds vorig jaar zomer bekend werd dat Prins Harry en Suits-actrice Meghan Markle aan het daten waren, is iedereen hooggespannen of er binnenkort weer een royal wedding aan zit te komen. En de verloving lijkt er nu dan echt aan te komen.

Enkele weken nadat Meghan en Harry hun eerste publiekelijk opwachting maakten als koppel, tijdens de Audi Polo Challenge in de Coworth Park Polo Club, is nu bekend geworden dat de vierde in lijn voor de troon toestemming van Buckingham Palace heeft gekregen om zijn Californische vriendin ten huwelijk te vragen.

White, Street fashion, Clothing, Photograph, Fashion, Beauty, Snapshot, Dress, Shoulder, Black-and-white, pinterest
Getty Images

Volgens The Mirror en de Daily Express heeft een bron onthuld: 'The way it's going, the engagement will probably happen this year. Harry has got approval from the Queen to propose to Meghan, he's already had those conversations with Her Majesty. An engagement is imminent.'

Harry en de Koningin hebben een hechte band, dus dat zij toestemming heeft gegeven zal – zo kunnen wij ons voorstellen – belangrijk voor de prins zijn geweest.

youtubeView full post on Youtube

Het nieuws komt enkele dagen nadat een woordvoerder van Westminster Abbey heeft bevestigd dat Harry toestemming heeft gekregen om met zijn gescheiden vriendin, Meghan Markle, te trouwen in dezelfde kerk als waar zijn broer en vader 'I do' hebben gezegd tegen Kate Middleton en Prinses Diana.

Het lijkt er dus op dat een verloving tussen de twee niet lang meer zal duren. Helemaal naast deze bekendmakingen en de geruchten dat Meghan dit jaar nog in zal trekken bij haar royal beau, in zijn verblijf in Kensington Palace.

We houden je uiteraard op de hoogte. Oh, en we maken ons vast op voor een andere Britse trouwerij; die van Kate's zus Pippa Middleton.

Check hier alle details >

Van: ELLE UK