Dit zijn dé perfecte plekken om je huwelijksnacht door te brengen

Wedding bells.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
ELLE oktober 2017
Wanneer ga je vreemd? Gaan sexy appjes al te ver?
ELLE oktober 2017
Nu in ELLE: 'Wat je ook doet, stijl het af'
Nieuw: jouw maandhoroscoop voor september 2017

Watertoren Hotel Nes

Overnachten met uitzicht doe je in het Watertoren Hotel in Nes. De watertoren werd vorig jaar verbouwd tot twee ruime luxe suites met kingsize bed. Op veertig meter hoogte heb je vanuit beide kamers een prachtig uitzicht over de Friese weiden en als je geluk hebt met het weer zie je in de verte Terschelling en Ameland liggen.

Gevangentoren

Deze landelijke suite in de toren aan de monding van de Westerschelde is een overblijfsel van de Vlissingse Westpoort uit de zestiende eeuw. De combinatie van het houten dakplafond, de ruwe bakstenen binnenmuur en het fluwelen chesterfieldbed geven de kamer een huiselijke sfeer. Maar de grootste troef van de toren zijn de bewaarde kantelen waardoor je ook vandaag nog rondom de torenspits kunt lopen.

Advertisement - Continue Reading Below
More From Nu in ELLE
20 articles
ELLE oktober 2017
Wanneer ga je vreemd? Gaan sexy appjes al te ver?
ELLE oktober 2017
Nu in ELLE: 'Wat je ook doet, stijl het af'
Nieuw: jouw maandhoroscoop voor september 2017
Maak nu kans op een goodiebag twv € 200!
De beste beautyvakmensen in Nederland op een rij

Kasteel de Hoogenweerth

Het Kasteel de Hoogenweerth straalt van buiten klassieke authenticiteit uit, maar voorbij de houten deuren word je ondergedompeld in luxe. De twaalf moderne suites zijn ingericht door verschillende designers en hebben elk een eigen stijl.

Rijsgaardhoeve

Voor een nacht in het groen kun je terecht op het boerenerf van de Rijsgaardhoeve. De gebouwen van de boerderij werden omgebouwd tot een wellness, een vergader- en feestlocatie en een bed & breakfast. De voormalige wagenberging is nu een idyllisch appartement met boxspring, vrijstaand houten ligbad en een gezellig terras.

Trouwerij in de planning? Deze tips & trends wil je niet missen >