Het heugelijke nieuws wordt gemeld door diverse nieuwsmedia. Chloe Green, de 'gelukkige' is de 26-jarige dochter van Sir Philip Green, de ondernemer achter het merk Topshop, en is sinds een aantal maanden aan het daten met de 33-jarige Jeremy Meeks.

Deze week werd de miljardairsdochter gespot met een diamanten ring om dié vinger tijdens een uitstapje naar het strand van Malibu. Green werd voor het grote publiek vooral bekend vanwege haar deelname aan het tv-programma Made in Chelsea.

instagramView full post on Instagram

Haar vader is dus Philip Green, een Britse zakenman die aan het roer staat van Arcadia Group, een retailer die onder meer ketens als Topshop, Evan en Miss Selfridge in zich onderbrengt. Papa Green zou bovendien goed zijn voor zo'n €5 miljard.

Forehead, Selfie, Cool, Photography, Cap, Tattoo, pinterest
Instagram
Chloe met dé ring

Meeks raakte wereldwijd bekend na zijn arrestatie in 2014, toen de politie een zogenaamde 'gang sweep' deed in California. Zijn arrestatiefoto ging viral en sindsdien stond Meeks te boek als 'The Hot Felon', waarna hij al snel een modellencontract wist te scoren.

De diamanten ring waarmee Green op diverse social media te zien was, zorgde al snel voor veel huwelijksspeculaties. Al eerder was er veel ophef rondom de 'affaire' tussen Meeks en Green omdat de 'hete crimineel' al acht jaar – en nog steeds – getrouwd zou zijn met zijn vrouw Melissa. In juli werden de twee voor het eerst samen gezien op een superjacht voor de kust van Turkije. Op de foto's was te zien hoe Meeks Green kuste.

Chloe Green is schoenenontwerper van beroep maar werkt in werkelijkheid nauwelijks. In plaats daarvan vult ze haar leven rijkelijk met feesten en het rondhangen op superjachten. Toch zou Green wel nauw betrokken zijn bij het bedrijf van haar vader. Zo zou ze vanaf haar tiende al aandeelhoudersvergaderingen bijwonen en ging ze vervolgens studeren op de prestigieuze International School van Monaco.

Green heeft ook nog een jonger broertje genaamd Brandon. De 24-jarige miljardairszoon kwam in het nieuws doordat hij Beyoncé had gestrikt om op te treden tijdens zijn bar mitzvah.

Meeks houdt drie kinderen over aan zijn huwelijk met Melissa. Zijn leven maakte in korte tijd een grote draai. Eerst was hij een ordinaire crimineel veroordeeld voor diefstal en wapenbezit, en nu is hij één van de meest gevraagde topmodellen en dus ook nog eens de vriend van één van de rijkste dames van de wereld.

Greens vader Philip heeft overigens (wijselijk?) nog niet gereageerd op de prille relatie tussen zijn dochter en Meeks.