Het begint er steeds sterker op te lijken dat Prins Harry en Meghan Markle op het punt staan om hun verloving aan te kondigen. Er gingen vrijdag geruchten dat het dit weekend zou gebeuren, maar nu zingt dinsdag 28 november rond. Morgen dus.

Zo laat The Sunday Times weten dat premier Teresa May haar 'agenda heeft vrijgemaakt' en dat de 'cameracrews al gereed staan bij Buckingham Palace'. Klinkt allemaal aannemelijk, aangezien Meghan vorige week officeel is ingetrokken bij Prins Harry in zijn Nottingham Cottage bij Kensington Palace.

Blijkbaar zijn afgelopen vrijdag de werknemers ingelicht over de verlovingsaankondiging én de aanstaande huwelijksplannen. Zo willen Prins Harry en Meghan Markle volgens insiders een 'non-traditional wedding'. We zijn benieuwd...

Meghan Markles verlovingsring

Er wordt ook al druk gespeculeerd over Meghan Markles verlovingsring. Zo weet een bron aan Us Weekly al te vertellen hoe de ring eruitziet. Blijkbaar heeft Prins Harry het sieraad zelf ontworpen (hoe romantisch) en heeft hij er diamanten in laten verwerken die komen uit een broche die van zijn wijlen moeder, Prinses Diana, was.

Us Weekly laat daarnaast weten dat het huwelijk in de zomer zal plaatsvinden. Hmm...

Facial hair, Fun, Event, Beard, Party, Nightclub, Photography, Music, Disco, Smile, pinterest

We blijven maar geduldig afwachten.