Deze €200 ASOS trouwjurk zouden we GELIJK kopen als we brides-to-be waren

Je gelooft je ogen niet.

Meest gelezen

Als we je zouden vertellen dat je heel goed een trouwjurk op ASOS kan kopen, zou je ons waarschijnlijk zeggen dat we je voor de gek houden. Als we je dan ook zouden vertellen dat een prachtjurk maar €213 kost, zou je ons voor gek verklaren.

NOU DAN ZIJN WE DUS ALLEMAAL GEK GEWORDEN WANT DIT IS PRECIES WAT WIJ VONDEN OP DE HEILIGE GRAAL VAN DE BETAALBARE MODE ONLINE!

Advertisement - Continue Reading Below

Deze ASOS exclusieve jurk is één van de mooiste die we ooit hebben gezien. Waarom? Nou, ten eerste vanwege de epic rug, die te mooi is om waar te zijn. Ten tweede vanwege de prachtige sleep die de perfecte lengte heeft. En ten derde vanwege de zachte, nude kleur, die perfect is voor de bride-to-be die geen witte jurk meer kan zien.

Meest gelezen

Het geplooide detail aan de voorkant is super flatterend want het trekt het oog naar de binnenkant, waardoor het smalste gedeelte van je taille wordt geaccentueerd. Het diepe decolleté laat precies genoeg huid zien (niet te veel dus) en de cups zijn erg ondersteunend, zodat wanneer je kiest voor sans beha, je geen problemen krijgt met verdwaalde borsten.  

De jurk is een slim fit, dus hij zit strak om lichaam en zal perfect passen. Maar hey, als-‘ie een bezoekje naar de kleermaker nodig heeft, weet je in ieder geval dat je het kan betalen want hebben we al gezegd dat hij MAAR €213 KOST?! Eerlijk gezegd, ook al gaan we niet trouwen, willen we hem eigenlijk gewoon al kopen.. je weet wel.. voor een potentiele regenachtige (lees: trouw) dag.  

Dit is wat je het beste kunt eten in de week voor je bruiloft >

Bron: Cosmopolitan.com