Maakt Oldfield dé bruidsjurk?

Wie-o-wie mag de bruidsjurk van Kate Middleton ontwerpen? Bruce Oldfield wordt getipt als grootste kanshebber…

Wedden op paarden is zo oldschool. Bruidsjurkontwerpers, dat is pas big business. Hoewel, het online wedbureau Paddy Power meldt dat een weddenschap eigenlijk weinig zin meer heeft omdat heel Engeland ervan overtuigd is dat de Britse Bruce Oldfield de lucky man is.

 

Een woordvoerder van Prins William ontkent stellig dat er al een beslissing is genomen, maar de kans dat Middleton het ja-woord geeft in een Oldfield, schijnt inmiddels één op drie te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hoe een jurk die Kate droeg € 100.000 waard werd >

 

De custom-made bruidsjurken van Oldfield, die bekend staan om de strakke belijning en bewerkelijke details, zijn niet voor iedereen weggelegd. Prijzen liggen tussen de € 4.100 en € 6.480. Maar naar prijskaartjes wordt vast niet gekeken in huize Middleton-Windsor.

 

In Nederland is Oldfield niet enorm bekend, maar bij de Londense upperclass kan hij niet stuk. In de 35 jaar waarin hij couturejurken maakt heeft hij voor verschillende grote namen gewerkt, waaronder de Britse first lady Samantha Cameron, Sienna Miller en Koningin Rania van Jordanië. Nog belangrijker: hij kleedde Prinses Diana.

 

Meer info: www.bruceoldfield.com.