Testino fotografeert Kate en William

Fotograaf Mario Testino heeft de officiële verlovingsfoto’s van Prince William en Kate Middleton geschoten.

We wachten nu al in spanning af… de legendarische Testino heeft de foto’s voor het huwelijk van 2011 gemaakt. En het beloven prachtige plaatjes te zijn.

 

Het sprookjesverhaal van Prince William en Kate Middleton >


Kate Middleton en Prince William moesten de afgelopen maand hun beste (koninklijke) beentje voor zetten voor de officiële verlovingsfoto’s.

 

En ze kunnen ieder moment opduiken. Voldoende ruimte voor speculaties. Zien we ze netjes arm in arm? Of kan er een braaf kusje vanaf? Wat voor ontwerp draagt Kate? En zullen de foto’s lijken op die van Lady Di?

Advertisement - Continue Reading Below

 

DIANA
Williams overleden moeder, Diana, werd namelijk ook vaak op de (koninklijke) kiek gezet door Testino. Zijn foto’s waren de favorieten van Prince William en broer Harry. De keus wie de verlovingsfoto’s ging schieten was dus snel gemaakt.

 

Sowieso is het wel duidelijk dat William z’n moeder veel bij zijn trouwerij gaat betrekken. Zo vertelde de prins tijdens de bekendmaking van zijn verloving: ‘Ik wil er zeker van zijn dat mijn moeder vandaag niet mist en meedeelt in de opwinding en het feit dat we de rest van ons leven samen gaan delen.‘

 

Daarnaast kreeg Kate Diana’s verlovingsring aan de vinger geschoven en schijnt de aanstaande prinses de favoriete ontwerper van Diana – Bruce Oldfield – voor het ontwerp van haar trouwjurk te hebben gevraagd.