Gastenlijst William & Kate

Wie-o-wie zijn er uitgenodigd voor het huwelijk van de eeuw? Prins William en Kate Middleton hebben eindelijk hun formele invitaties op de post gedaan.

Je zou er maar één weten te bemachtigen. Na het huwelijk van Prins Charles en Lady Di in 1981 werd het wel weer eens tijd voor een groots huwelijksfestijn in Londen.

 

En die van Prins William en Kate belooft nu al niet tegen te vallen. Neem de gastenlijst. Tussen de standaard koninklijke gasten, maken ook een zekere Engelse voetballer en zijn vrouw hun opwachting…

 

Fabriceert die andere Engelse Kate haar trouwjurk zelf? >


BECKINGHAM PALACE
Jazeker, David Beckham en Posh hebben één van de 1900 uitnodigingen weten te bemachtigen. Van Beckingham naar Buckingham Palace dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wij zijn nu al benieuwd wat het hippe stel gaat dragen. De dresscode is immers een militair uniform, kostuum of chique cocktailjurk. Verder staat er op de wit met gouden uitnodiging dat de gasten op 29 april stipt om 11:00 uur aanwezig moeten zijn in Westminster Abbey. Het aftellen naar de trouwerij – én de eerste sneak-peek van Kates trouwjurk – kan beginnen.

 

Loopt Kate binnenkort in een ontwerp van Victoria Beckham de koninklijke feesten af? >


KATE MIDDLETON TOUR
Echte fanatiekelingen kunnen vanaf nu een heuse Kate Middleton-tour maken. Ook zo benieuwd waar de aanstaande prinses is gedoopt, op school heeft gezeten en waar ze met Prins William flink wat pints achterover heeft getikt?

 

In de zogenaamde Kate Middleton Country Tour maak je het allemaal mee. Let wel op: fanatiek fotograferende Japanners inbegrepen.