Prins William & Kate update

De Kate Middleton & Prins William-mania stijgt tot ongekende hoogte. Wie wilt er immers niet zo’n Royal wedding-manicure of Kate Middleton-pop?

Meest gelezen

Met het steeds dichterbij kruipen van hét huwelijk van het jaar komen er steeds gekkere producten op de markt. Ons oog viel op een heuse Kate Middleton-barbie slash pop die eng veel op de echte Kate lijkt.

 

Uitgedost in de befaamde blauwe verlovingsjurk van Issa London, compleet met replica van de verlovingsring en Kate’s favoriete kettinkje. Prijskaartje? Een schamele € 140. De Britse Madame Tussauds is vast op een idee gebracht en vertelt kort na de trouwerij een levensgrote, wassen versie van miss Middleton in hun museum te plaatsen. Chic.

Advertisement - Continue Reading Below


MANICURE ANYONE?
’t Kan nog gekker. Verschillende souvenirshops vlakbij Westminster Abbey – waar het prinselijk paar trouwt – verkopen nepnagels met de verlovingsfoto van Prins William en Kate. Vrij shocking: volgens de verkopers gaan de nagelsets als een speer. Wij slaan ‘m even over.

 

Om nog even in de nagelsferen te blijven: lakjesmerk Butter London geeft Kate haar eigen nagellak. Sinds gisteren kun je het lila-grijze lakje met de hilarische bijnaam No More Waity, Katie kopen. Kate kreeg jaren geleden namelijk de bijnaam ‘Waity Katie’, omdat Prins William maar niet op één knie ging.

Meest gelezen


Gaat Kate Middleton voor een trouwjurk van McQueen? >


De ouders van Kate liggen trouwens behoorlijk onder vuur door de souvenir-hype. De familie Middleton zou zelf ook een slaatje willen slaan uit het huwelijk door via hun postorderbedrijf talloze memorabilia van Kate aan te bieden.

 

Niet erg chic, maar waarom ook niet? Wij zouden ook in onze fotoboeken duiken. Blijkbaar heeft het Middleton-gezin toch een beetje spijt en wil nu meebetalen aan het huwelijk. Al denken wij niet dat het schatrijke koningshuis hierop zit te wachten.


LEKKER DEUNTJE
Zullen we Kate Middleton op 29 april net zo zien wenen als Prinses Máxima? Woordvoerders van Prins William verklappen dat de twee de muziek voor hun trouwceremonie hebben gekozen.

 

Talloze grote koren en het befaamde London Chamber Orchestra zullen voor de nodige deuntjes zorgen. Claire Jones, de officiële harpist van Prins Charles, zal op de besloten receptie van Prins William en Kate M. spelen. Klinkt swingend.

 

Als goede afsluiter: een filmpje van Prins William & Kate Middleton als paperdolls. Lachen, gieren, brullen.