Nicole Richie is getrouwd

In de achtertuin van adoptievader Lionel Richie in Beverly Hills, beloofden Nicole en haar rocker Joel Madden elkaar afgelopen zaterdag eeuwige trouw.

Het stel was al vier jaar samen en sprak altijd over een bescheiden plechtigheid. Met een gastenlijst vol Hollywoodsterren, een versierde olifant en Rev Run als ceremoniemeester is dat niet helemaal gelukt.

Katy Perry had ook een olifant op haar bruiloft >

Het koppel nodigde 130 bekende en minder bekende gasten uit voor hun bruiloft. Gwen Stefani, zwangere stylist Rachel Zoe, Christina Aguilera en Jessica Alba waren allen van de partij. Samantha Ronson (je weet wel, de ex van Lindsay Lohan) was samen met Nicole’s kids Harlow (2) en Sparrow (1) bruidsmeisje. Saillant detail: Voormalig BFF Paris Hilton was niet uitgenodigd.

Advertisement - Continue Reading Below

DE JURK
En nu het belangrijkste: de jurk. Nicole werd door vader Richie in een romantische, op maat gemaakte trouwjurk van Marchesa à €15.000 naar het altaar gebracht.

Hollandse schone Doutzen is ook onlangs in het huwelijksbootje gestapt >

PS - Helaas ziet het liefdesleven van Liz Hurley er minder rooskleurig uit. De 40-jarige actrice heeft via Twitter laten weten dat ze gescheiden is van Arun Nayar.