William & Kate update: Bollywoodfeest?

Gaan Prins William en Kate Middleton op 29 april helemaal los op Bollywoodmuziek? En kunnen we binnenkort de huwelijksceremonie terugluisteren op cd?

Meest gelezen

Nog een krappe vijf weken te gaan en Kate Middleton is Prinses Kate. Maar haar leventje was tot nu toe niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Want och, Kate Middleton werd vroeger flink gepest.

 

‘Doordat Kate zo vaak verhuisde werd ze als nieuwkomer vaak gepest op school,’ verklaart een oud-klasgenootje van Kate aan Daily Mail. ‘Ze was erg dun en bleek. Ze had totaal geen zelfvertrouwen.’ Geen betere wraak dan trouwen met een schatrijke prins, lijkt ons zo.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Cha-ching! Kate’s doorschijnjurk is voor zo’n € 90.000 geveild >


BUCKINGHAM PALACE TURNS BOLLYWOOD?
Na het bericht dat de vaste harpist van Prins Charles tijdens de receptie van Prins Wills en Kate gaat spelen, waren we toch een beetje teleurgesteld. Zo’n grote dag moet immers een gepaste – lees: enorm swingende – afsluiting krijgen.

 

Gelukkig denken de prins en prinses-in-spé daar ook zo over en verklapten ze dat Bollywood naar Buckingham Palace komt. Twee bekende Bollywood-sterren, Sandip Soparrka en zijn vrouw Jesse Randhawa, zullen namelijk een spetterde show weggeven in het paleis. Hoe briljant.

Meest gelezen

 

Het is trouwens niet de eerste keer dat het stel afreist naar Buckingham Palace. In 2009 mochten ze ook al optreden voor Queen Elizabeth. Beetje jammer dat we geen getuigen kunnen zijn van de swingende royals.


Ook net binnen: De huwelijksceremonie van Prins William en Kate Middleton wordt opgenomen op cd. Enkele uren na de ceremonie op 29 april, zal de muziek beschikbaar zijn op verschillende streaming- en download platforms. Vanaf donderdag 5 mei moet de officiële cd in de winkels liggen.


Trouwt Kate Middleton in een trouwjurk van Alexander McQueen? >

 

ROYAL WEDDING APP
We konden erop wachten: de Royal Wedding 2011 App. Echte royal-fans worden vanaf nu via iPad of iPhone continu op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes rondom Prins William en Kate.

 

Compleet met kaart van de ‘royal hot spots’ van Londen, grappige feiten over het prinselijk paar, een lijst van Kate’s jurken en als zoetsappige klapper de feature ’Will & Kate: They're Just Like Us!’ Hebben, maar niet in het bezit van iPhone of iPad? Via Facebook.com/WillandKate kun je ook meegenieten.

 

Over zoetsappig gesproken. Laat het maar aan de Amerikanen over om een over-the-top cheesy film te maken over het stel. In de film William & Kate maken we de romance van de twee van het begin tot het eind mee en natuurlijk worden alle clichés uit de kast gehaald.Wat dacht je bijvoorbeeld van deze: ‘I love the you that no-one gets to see but me,’ aldus actrice Camilla Luddington die Kate Middleton speelt in de film.

 

Nu ineens enorm benieuwd geworden naar de film? Bekijk hieronder alvast een sneak peek...