Lily’s nieuwe achternaam

Lily Allen kan haar trouwkriebels niet bedwingen en zet de achternaam van haar hubby to be alvast op haar Louis Vuitton-koffer.

Ach gut. Lily Allen lijkt niet te kunnen wachten totdat ze Mrs. Sam Cooper wordt en neemt voor het gemak alvast de achternaam van haar verloofde aan.

 

Zeulend met een personalized Louis Vuitton-trolley waar de initialen L.R.C. (Lily Rose Cooper) op prijken liep Lily afgelopen donderdag door de luchthaven van Los Angeles. Aaah…


BOER’N TROUWERIE?
Als we ’t iemand gunnen is het Lily wel. Na twee miskramen en een alcoholverslaving lijkt de 25-jarige zangeres weer helemaal opgekrabbeld te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

We zagen zelfs even groen van jaloezie toen de Britse verklapte dat Kaiser Karl haar trouwjurk heeft ontworpen. Wel een kleine weddingbummer voor Lily en Sam: de save the date-kaarten voor hun huwelijk verschenen plots op het web.

 

De zangeres reageerde woedend op haar Twitter en verbande de gast die de kaart had gelekt gelijk van haar trouwdag: ‘Have some respect and stay at home.’ Duidelijke taal.

Meest gelezen


Lily Allen en halfzus Sarah lanceerden onlangs hun eigen kledinglijn >


Sneu voor Lily, maar stiekem enorm leuk voor ons, die gelekte kaart. Op de hilarische uitnodiging zijn Lily en Sam als boerenstel te zien. Als in: op een tractor, met foute maillot en oma-sjaaltje om het hoofd. Hoe goed. Verder weten we nu ook gelijk dat het stel trouwt op 11 juni aanstaande in Gloucestershire, vlakbij hun optrekje.


Pssst… trouwt Kate Middleton in een Alexander McQueen? >