Chelsy Davy in Alberta Ferretti

Voor de Royal Wedding van Prins William en Kate Middleton hulde Chelsy Davy zich in twee costumized ontwerpen van Alberti Ferretti.

Naast de prachtjurk van Kate Middleton knalden nog meer dames van het beeld. En als je de ex van Williams broertje, Prins Harry, bent – of zijn ze toch wéér samen? – zijn alle camera’s op je gericht. Om zo goed mogelijk voor de dag te komen schakelde Chelsy Davy daarom Alberta Ferretti in.


KONINGSBLAUW
Het resultaat? Niet één, maar twee speciaal gemaakte ontwerpen door Ferretti. Voor Het Huwelijk zelf droeg de 25-jarige Chelsy een aqua-groene satijnen jurk met bootkraag-jasje en knoopdetail op de rug.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Voor het door Harry georganiseerde feest ’s avonds hulde de blondine zich in een prachtig lange one-shoulder avondjurk, in diep koningsblauw met cut out-detail op de rug.


Nog even nagenieten: het sprookjeshuwelijk van Prins William & Kate >


Reist bij ons de vraag: zijn Prins Harry en Chelsy de volgende die naar het altaar schreiden? Volgens vrienden van het stel niet. Zo zou Chelsy volgens de Daily Mail hebben gezegd dat ze no way ooit trouwt met Harry en dat het prinsessenbestaan 'geen leven voor haar is'. Voorlopig geen nieuwe Britse Royal Wedding dus…