Run op tas Queen Elizabeth

Niet alleen Kate Middleton bezorgt Britse merken instant fame. Ook Queen Elizabeth blijkt een ware trendsetter.

De L.K. Bennet-wedges, de Zara-jurk, die blauwe Issa-verlovingsrobe… Werkelijk álles wat Kate Middleton aantrekt – al zijn het grootmoekes kousenophouders – is in een flits uitverkocht. Maar och jee, de Britse royals hebben nog een trendsetter in hun midden: Queen Elizabeth.

 

LAUNER LONDON
Terwijl wij tijdelijk verblind waren door ‘t gele gewaad, droeg Her Royal Highness blijkbaar een wel erg goed tasje tijdens de Royal Wedding. En inderdaad, wanneer we de foto’s nog ‘ns goed bekijken, spotten we een kalfslederen crèmekleurige tas met lange hengsels.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Niet slecht, zo dachten velen kijkers en de omzet van het Britse accessoireslabel Launer London – die ook exclusief ontwerpt voor de Queen – steeg meteen met zestig procent.

 

Shoptip: Derek Lam voor eBay >

 

Nog opmerkelijker: Launer kreeg er een schare jongere fans bij. Zo klopten er na Het Huwelijk twintig procent meer dames tussen de 35-50 jaar aan bij het merk voor een tas.

 

PS - Die arme Kate Middleton kan al geen boodschappen meer doen zonder tal van cameralenzen op d’r toet. Voor de fans die ook Kate’s supermarktfoto’s als newlywed hebben gezien: de ballerina’s zijn van London Sole en de groene sjaal komt van het Amerikaanse Minnie Rose. Verwacht wachtlijsten.