Tiffany en Co start liefdessite

Het New Yorkse sieradenhuis Tiffany & Co. lanceert een website over de liefde. Vive l’amour!

De site Whatmakeslovetrue.com toont korte filmpjes van inspirerende romances; van een ouder echtpaar still in love tot een kersvers huwelijkskoppel. Regisseur en acteur Edward Burns – bekend van The Holiday en Saving Private Ryan – werd door Tiffany & Co. gestrikt om de liefdesclips te regisseren.

Daarnaast geven de New Yorkse juwelenmakers veertig tips over de liefde: zo moeten we liefdesbrieven blijven schrijven, zwijgen over oude liefdes en zo af en toe een setje kaarsen aansteken. Uitgekeken op je eigen lovesongs? De site heeft een playlist met liefdesliedjes, zoals Night Bird - I Got You Babe en klassieker Eric Clapton - You Look Wonderful Tonight.

Advertisement - Continue Reading Below

SPREAD THE LOVE
Geluksvogels die de liefde in The Big Apple hebben mogen meemaken, kunnen op een grote kaart van New York hun ervaringen delen. De eerste kus gekregen op Fifth Avenue of een liefdessalade weggeprikt in Central Park? Put it on the map! Niet alleen leuk om zelf iets te plaatsen, maar even zo vermakelijk om te lezen. Wij zeggen: tijd voor een Amsterdamse liefdeskaart.

Op zoek naar een liefdesnest voor dé nacht? ELLE test bruidssuites >