Lily Allens Chanel-jurk

Ein-de-lijk! Een eerste blik op Lily Allens Chanel-trouwjurk, die de jurk ná de trouwjurk werd.

Een tikkie teleurgesteld waren we wel, toen Lily Allen slash Mrs. Lily Cooper de St. James church uitkwam in níet een trouwjurk van Chanel, maar in ’n exemplaar van de Franse ontwerper Delphine Manivet. Wel mooi hoor, in jaren twintig-stijl met lange sluier, maar stiekem hadden we ons heul erg verheugd op de ongetwijfeld enorm goeie jurk van Karl Lagerfelds hand.

 

Al gezien? Onder Lily’s trouwjurk gingen muiltjes van Rupert Sanderson schuil >

Advertisement - Continue Reading Below

 

KIJKVOER
Maar! Hadden we de hoop op ’n glimp van de Chanel-robe – die door Lily bleek te zijn bewaard voor het besloten huwelijksfeest – al opgegeven, wordt nu ons geduld tóch beloond. Chanel plaatste een foto op haar website van niet alleen Lily in de jurk, maar ook van Karls oorspronkelijke schets.

 

Zoals verwacht helemaal Lily-esque met een flinke scheut vintage, pofmouwen en in romantisch chiffon. Waarom de nieuwbakken Mrs. Cooper de jurk ineens voor het feest na ’t huwelijk wilde bewaren is nog niet helemaal duidelijk – was ’t vanwege Lily’s kersverse zwangerschap? – maar man Sam Cooper was ongetwijfeld ook zeer tevreden met de uitkomst.