Kate Moss: the wedding

Attentie huwelijksfanaten: maakt u klaar voor de bruiloft van model Kate Moss en rocker Jamie Hince.

Meest gelezen

Waar ze op 29 april vermeend nog zelf in tranen achter de beeldbuis zat bij het aanzien van de bruiloft van de andere Kate M., mag ze de tissues ditmaal in haar eigen bruidsboeket verstoppen. Morgen geeft Kate Moss haar jawoord aan haar grote liefde, Jamie Hince.


Lily Allen is ook net in het huwelijksbootje gestapt >


GERUCHTENMOLEN
Het zal u niets verbazen, al maanden gonst het internet van de geruchten rondom het huwelijk. Even de geruchten op een rijtje:

Advertisement - Continue Reading Below


> Dé jurk: ontwerpt Miss Moss ‘m helemaal zelf of schakelt ze de hulp in van bevriende ontwerpers? Vivienne Westwood bijvoorbeeld. Of toch de ietwat beladen John Galliano?
> Bruidsmeisjes: Naomi Campbell? Of toch Kate’s dochter Lila-Grace?
> De muziek: Snoop Dogg of toch de Rolling Stones? Of beide?
> De bruiloftkiekjes: geschoten door – hoe kan het ook anders – Mario Testino.
> Tot slot: de huwelijkse voorwaarden. Wel of toch niet?

Meest gelezen

KCATERING

In de tussentijd is de geruchtenstapel flink gespekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bruiloftsmaal? Tijdens de bruiloft, waaraan ook wel gerefereerd wordt met ‘Moss-stock’ – naar het festival Woodstock – krijgen de gasten volgens een anonieme bron op Daily Telegraph een selectie aan saucijzenbroodjes en soepstengels voorgeschoteld. Yum.


Het culinaire spektakel wordt verrijkt met maaltijden van de sterren: Keith Richards' shepherd's pie, Steve Tyler's Thaise curry en Primal Scream's Bobby Gillespie's worst en puree.


VERKLEEDFEESTJE
Gasten die nog geen idee hebben wat ze aanmoeten: niet getreurd. Tijdens Moss-stock is er een heuse verkleedkamer aanwezig met een variatie aan vintage Ozzy Clarke-jurken. Nu maar hopen dat alle gasten in een maatje 34 passen.


Wat zal Kate’s bruidsmeisje dragen? Ook een vintage Ozzy Clarke? Of wellicht een Vera Wang bruidsmeisjesjurk? >


WE ♥ KATE
Ze mag dan nog steeds Cocaïne Kate genoemd worden, we still love Kate. Ook Kate kijkt blijkbaar graag naar zichzelf en schroomt niet dit te delen met haar gasten. Daily Telegraph meldt dat Kate overal foto’s van zichzelf zal ophangen. Een kiekje met de bruid zelf wordt de gasten zo wel erg makkelijk gemaakt.


BEST (WO)MAN
Wat er nu werkelijk allemaal zal gebeuren, zullen we morgen pas weten. Één ding is zo goed als zeker. Jamie Hince krijgt assistentie van zijn best ‘man’ Alison Mosshart, mede bandlid van The Kills.


Bruiloftfetisjisten moeten nog even geduld hebben. Geen livestream ditmaal, helaas. Berg die tissues dus nog maar even op. Het blijft afwachten tot de Mario Testino-kiekjes verschijnen.