Kate Moss trouwt

Het gonst van de geruchten. Draagt Kate Moss een trouwjurk van John Galliano’s hand? En zal de gevallen ontwerper zelf bij de ceremonie zijn? De feiten op ’n rij.

GALLIANO IT IS
Inderdaad, het is officieel bevestigd dat bruid Kate Moss haar jawoord zal geven in een custom made witte Galliano-trouwjurk. Hoe de ontwerper – die al weer even in rehab vertoeft – dit voor elkaar heeft gekregen? Volgens insiders heeft Galliano’s lief, Alexis Roche, de ontwerper geholpen.

 

Roche schijnt een hoogst geheime locatie in New York te hebben uitgekozen als werkplek, en daar in het geniep aan de trouwjurk hebben gewerkt. Zenuwslopend klusje lijkt ons zo.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Veel drank, muziek en eten. Wat kunnen we van 'Moss-stock' verwachten? >

 

Wij duimen dat er vandaag stiekem wat goeie kiekjes uitlekken, aangezien de Amerikaanse Vogue het exclusieve recht heeft op de Mario Testino-trouwfoto’s. En tja, die verschijnen pas in de befaamde September Issue

 

LOUBOUTINOF BLAHNIK?
De modepers is er nog niet helemaal over uit. Schrijdt Kate vandaag in Christian Louboutin-muiltjes of Manolo Blahnik-schoenen naar het altaar? Wel verklapt: bijna-manlief Jamie Hince hult zich voor de ceremonie in Yves Saint Laurent, net zoals zijn mede-bandlid en best (wo)man Alison Mosshart. De maid of honour van Kate M, Trish Simonon, draagt ’t Canadese slash Britse Erdem.

Meest gelezen

 

NET BINNEN
> Kate Moss arriveert in ’n zilveren Rolls-Royce samen met dochter Lila Grace. De jurk lijkt sleek te zijn met glinsterende steentjes.

> Naomi Campbell – in Givenchy – en Anna Wintour zijn net aangekomen bij de kerk.

> De bruidsmeisjes dragen jurken van verschillende ontwerpers, zoals Erdem en Stella McCartney.

> Geinig: de gasten worden binnen naar de toiletten en terug naar hun stoelen begeleid door travestieten in 6-inch heels...

> Sadie Frost (de ex van Jude Law) draagt een Christopher Beales-jurk. Sadies stilist laat weten dat Beales de Senior Tailor bij Alexander McQueen is, en dat 'ie binnenkort zijn eigen lijn lanceert.

> Naar het schijnt draagt Kate Manolo Blahnik-muiltjes met blauwe voering...

> Haargenie Sam McKnight heeft de lokken van Miss Moss gestyled en Charlotte Tilbury zorgde voor Kate's make-up.