Carey Mulligan verloofd

Verliefd, verloofd, (bijna) getrouwd. Actrice Carey Mulligan heeft zich verloofd met Marcus Mumford, frontman van de band Mumford & Sons.

Na vijf maanden samen kreeg de 26-jarige Carey Mulligan van vriendlief Marcus Mumford een ring omgeschoven. De twee tortelduifjes waren een romantisch weekend weg in het Engelse Somerset toen de 24-jarige zanger op z’n knieën ging.

 

‘Carey straalde van geluk,’ verklaart een ooggetuige aan The Sun. ‘Ze droeg een prachtige ring en het maakte haar niet uit wie ’t zag.’

 

ONAFSCHEIDELIJK
Carey en Marcus weken de afgelopen vijf maanden niet van elkaars zijde. Het smoorverliefde stel wordt veelvuldig samen gespot bij Marcus’ huis in Londen en onlangs vierden de twee vakantie op de Orkney Islands in Schotland. Carey reist bovendien mee tijdens de Mumford & Sons Railroad Revival-tour.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De trouwjurk van Kate Middleton kun je nu in Buckingham Palace gaan bekijken >

 

Actrice Carey Mulligan had voorheen een relatie met acteur Shia LaBoeuf, die vorig jaar oktober op de klippen liep. Marcus Mumford ging een lange tijd met zangeres Laura Marling, maar de twee zetten afgelopen Kerst een dikke punt achter de relatie. Wanneer Marcus en Carey gaan trouwen is nog niet bekend.

 

Wij slaan alvast aan het speculeren over Carey’s trouwjurk. Vintage net als Kate Moss? Met veel kant zoals Kate Middleton? Of strak en gestroomlijnd à la Charlène Wittstock?

 

Wij bladeren intussen door Carey Mulligans stylefile voor hints >