Michael Kors getrouwd

Laat die bruidsmars maar klinken. Michael Kors stapte afgelopen dinsdag in het huwelijksbootje met vriendlief Lance LePere.

Ontwerper Michael Kors heeft twee dagen geleden het ja-woord gegeven aan zijn grote liefde én creatief directeur van z’n label, Lance LePere.

 

Actrice Carey Mulligan is verloofd! >

 

ZON, ZEE, STRAND
De twee zijn al sinds 1991 samen en besloten hun liefde in Southampton, New York te bezegelen. Op Dune Beach werd het stel door de burgemeester van Southampton, Mark Epley, getrouwd.

 

‘Om met iemand te mogen trouwen die zo geweldig en speciaal is als Lance, blootvoets op een fantastisch strand, is mooier dan ik ooit had kunnen dromen.’ Laat de 52-jarige Kors weten aan WWD.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Topmodel Natalia Vodianova date met Antoine Arnault >


Michael Kors – echte naam: Karl Anderson Junior... ja, heus waar – leerde z’n lief kennen toen LePere zo’n twintig jaar geleden stage kwam lopen bij zijn modelabel. Toen op 24 juli 2011 het homohuwelijk werd gelegaliseerd in de staat New York konden Kors en LePere niet wachten om naar het altaar te schrijden. Et voilà, nog geen maand later zijn de twee hubby en, uhm, hubby. Proost!